Ugrás a tartalomra

Szolgáltatások

Növénydekoráció

Szakemberünk a partnerek megkeresése alapján a helyszínen felméri a környezeti viszonyokat és az egyedi igények figyelembevétele mellett az adott körülményeket legjobban tűrő növényfajtákra ad árajánlatot. Látatlanban nem dolgozunk, mindig megnézzük és felmérjük a helyszínt a megfelelő növények kiválasztása érdekében. Célunk hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása ügyfeleinkkel. A minőségi munkát fontosabbnak tartjuk a mennyiséginél.

Munkánk az egész folyamatra kiterjed, teljeskörűen dolgozunk: felmérjük a helyszínt, beszerezzük a megfelelő növényeket, betelepítjük, majd hasznos tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket. Egyeztetés alapján rendszeresen gondozzuk is a telepített növényeket.

Beltéri növények Balkon, terasz növényesítése
Levéldísznövények Virágzó cserepesek Szoliterek Örökzöldek Cserjék Évelők Egy- és kétnyári növények
Sötéttűrők Fénykedvelők

Belső növénydekoráció fotók

Műnövények (saját készítésű fák)

Fényszegény helyekre élő növények helyett élethű műnövények elhelyezését ajánljuk. A saját készítésű (összeállítású) műfákat a kívánság szerinti formában és méretben szállítjuk.

Műnövényes képek megtekintése

Növényápolás, növényvédelem

Az utóbbi években egyre nagyobb igény mutatkozik a növények szakszerű ápolására. Nem várható el a munkatársaktól vagy a takarító személyzettől, hogy ismerje az egyes növények ápolási igényeit. A nem megfelelő kezelés sok esetben a növények pusztulását okozza, amely hosszú távon anyagilag is többe kerül, mint egy-egy növényápolás havi díja. Cégünk egyik fontos profiljává vált az általunk szállított vagy már meglévő növények folyamatos, szakszerű gondozása, amely az öntözésen kívül magában foglalja a növények elszáradt részeinek eltávolítását, a levelek tisztán tartását (időszakonként + levél fényezés), szükség szerinti növényvédelmi kezelést, valamint nem utolsó sorban tápanyag utánpótlást tavasztól őszig. Tavasszal külön megállapodás alapján vállaljuk a növények szakszerű átültetését, igény szerint szaporítását. Szerződéses partnereinknél nem számítunk fel külön munkadíjat, csak az anyagköltséget kell téríteni.